Persoonlijke coaching

Door middel van persoonlijke coaching kun je nieuwe perspectieven verkennen en jouw potentieel verder ontwikkelen. Als jouw persoonlijke coach kan ik je je helpen bij het identificeren van jouw sterke punten en vaardigheden, het stellen van doelen en het creëren van een plan om deze doelen te bereiken.

coachfriend coaching en training

1:1 Coaching

Als jouw coach wil ik je graag helpen om weer te gaan experimenteren, actie te ondernemen, nieuwe ervaringen op te doen en daarop te reflecteren. In vertrouwelijke gesprekken verkennen we samen nieuwe perspectieven op jouw coachvragen, zodat je bewust stappen vooruit kunt zetten.

Tijdens onze gesprekken onderzoeken we samen jouw aannames over jezelf en je omgeving, en ontwarren we onbewuste patronen die je kunnen belemmeren. Door te reflecteren op je ervaringen en inzichten op te doen, vergroot je je zelfkennis en ontwikkel je nieuwe vaardigheden en inzichten.

Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien en jezelf beter kunt leren kennen. Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft en wat je tegenhoudt, zodat je meer zelfvertrouwen kunt krijgen en de veranderingen kunt maken die je wenst.

Online Coachprogramma

Met het online programma eCoachfriend werk je zelfstandig aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kunt de stappen van het programma op je eigen tempo doorlopen, online op je computer of tablet, waar en wanneer het jou uitkomt. De stappen bestaan uit boeiende video’s, aangevuld met interessante informatie en verrassende oefeningen.

Tussen de stappen door heb je de mogelijkheid om online contact te hebben en optionele verdiepende 1:1 gesprekken te voeren met je coach. Dit biedt de gelegenheid om verder te reflecteren op de inhoud van het programma en om jouw persoonlijke situatie en uitdagingen te bespreken.

Het programma is ontworpen om jou te helpen groeien en je persoonlijke en professionele vaardigheden te verbeteren. Door middel van het programma leer je jezelf beter kennen en ontdek je hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

_

Pauzestand

Een treffend voorbeeld van wat persoonlijke coaching voor mensen kan betekenen is dat veel coachees na afronding van hun traject geinspireerd zijn om zelf een coachopleiding te gaan volgen.

Persoonlijke coaching geeft je de gelegenheid om wat afstand van de waan van de dag te nemen. We staan samen stil bij de gedachten en ervaringen die in het moment langskomen. Daardoor krijg je een ander perspectief op de vraagstukken waar je mee worstelt of mee aan de slag wil. Zo ontdek je met persoonlijke coaching blinde vlekken en nieuwe mogelijkheden die eerst nog verborgen voor je waren.

Nieuw gedrag leren

In onze eerste ontmoeting maken we kennis met elkaar en kijk je of klikt tussen ons. Pas daarna besluit je of je het coachtraject aangaat.

In persoonlijke één-op-één gesprekken gaan we de diepte in en op zoek naar wat jij graag wilt leren. In overleg met jou wordt bepaald op welke gebieden de focus in de gesprekken ligt, met als uitgangspunten jouw ontwikkeldoelen. Je ontwikkeldoelen bestaan uit de gedragspatronen die je wilt doorbreken en het nieuwe gedrag dat je wilt leren.

Reflecteren

Als je coach luister ik en stel verdiepende vragen. Reflecterend onderzoek je aannames over jezelf en je omgeving en ontwarren zich onbewuste patronen. In een evaluatiegesprek ronden we het traject af.

De één-op-één gesprekken zijn op locatie of met videobellen.

Alle ontmoetingen zijn strikt vertrouwelijk. Ik ben gebonden aan de Internationale Ethische Code en het klachtenreglement van de NOBCO/EMCC. De gedragscode is in te zien op www.NOBCO.nl

 

Klik op de afbeelding en bekijk de video

Na voltooiing

meer zelfvertrouwen
meer veerkracht & vitaliteit
meer balans privé en werk
jouw grenzen beter bewaken
doen wat echt belangrijk voor je is
flexibeler omgaan met weerstand en veranderingen

Resultaat

meer regie nemen
werk (vinden) dat bij je past
de volgende stap in je loopbaan zetten
steviger blijven staan voor jouw mening
meer samenwerken en verbinding aangaan
beter overtuigen, beïnvloeden en adviseren

Coachfriend persoonlijke en online coaching
Coachfriend persoonlijke en online coaching
Coachfriend persoonlijke en online coaching

In kleine stappen tot de kern komen van wat je wilt aanpakken en veranderen. Ik heb de diversiteit van de opdrachten als zeer waardevol ervaren.

Marilette van As

Het coachtraject heeft mij door reflectie en oefeningen geholpen in meer zelfinzicht, sturingsmiddelen en acceptatie van mijn waarden en normen.

Daan Olie

Coachfriend heeft mij het inzicht en de tools gegeven om vanuit acceptatie, mildheid en liefde voor mezelf, wijzer en sterker in het leven te staan.

Tami van Gilst

Kennismaken

Eerst maken we kennis met elkaar en kijk je of het klikt. Daarna beslis je of je verder wil.

Na verzenden

Je ontvangt uiterlijk de volgende werkdag reactie op je bericht.

Garantie

Ben je niet tevreden na het afronden dan krijg je zondermeer je geld terug.

Ja, ik wil graag

ContactForm PC (#13)