Coachfriend academie

Met de online leeromgeving van Coachfriend Academie heb je altijd toegang tot waardevol cursusmateriaal, zodat je in je eigen tempo en in een vertrouwde omgeving nieuwe kennis en vaardigheden kunt opdoen die je leven en werk makkelijker maken.

Coachfriend Academie
Coachfriend Academie

Investeren in jezelf

Het is belangrijk om jezelf persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen, zodat je vooruit gaat op alle gebieden van je leven, waaronder je gezondheid, relaties en werk. Met Coachfriend Academie kan je op een prettige en comfortabele manier online leren en werken aan jezelf. Door tijd te investeren in je ontwikkeling, kom je weer lekker in je vel te zitten en bereik je jouw doelen makkelijker.

Kies je Cursus

Richard Koekoek

Richard (1960) heeft ruim 23 jaar ervaring als senior coach en trainer. In 2013 kregen hij en zijn zus onverwacht te maken met mantelzorg voor hun moeder. Deze ervaring heeft hem geïnspireerd om Coachfriend Academie te ontwikkelen, een online leeromgeving met programma’s gericht op het vergroten van veerkracht en draagkracht op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Coachfriend Academie